ˈسعید آتشیˈروز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: امسال بیش از 1700هکتار از اراضی این بخش به کشت سیب زمینی اختصاص یافته که پیش بینی می شود از هر هکتار 30 تن محصول برداشت شود.
وی گفت: هر ساله در بخش جلگه رخ 65هزار تن سیب زمینی برداشت می شود که این آمار هر سال افزایش داشته است.
رییس جهاد کشاورزی از بخش جلگه رخ تربت حیدریه، بعنوان یکی از قطب های مهم کشاورزی خراسان رضوی یاد کرد و اظهار داشت: بخش جلگه رخ این شهرستان یکی از قطب های مهم تولید سیب زمینی در استان و حتی درکشور است.
آتشی افزود: بخش جلگه رخ با داشتن منابع آب و خاک یکی از حاصلخیز ترین مناطق خراسان رضوی محسوب می شود به طوری که این منطقه از لحاظ سطح زیر کشت محصولات کشاورزی رتبه اول شهرستان تربت حیدریه را به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر 86درصد مردم بخش جلگه رخ تربت حیدریه در بخش کشاورزی و دامداری فعالیت می کنند.
او خاطر نشان کرد: ساختار طبیعی آب ،هوا و شرایط اقلیمی در بخش جلگه رخ زمینه رشد و توسعه کشاورزی را در این منطقه فراهم کرده است.